Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

29 листопада стартує чемпіонат України серед команд чоловічої Першої ліги. Разом із колективами із Києва, Запоріжжя, Вінниці та Хмельницького участь у змаганнях візьме харківський ХАРЛАЗАР-КДЮСШ-1. Це перша за багато років харківська команда у чемпіонатах України.

Чемпіонат України 2019-2020. Чоловіки Перша Ліга

ХАРЛАЗАР-КДЮСШ-1 (Харків)

ВДПУ (Вінниця)

ХНУ – ДЮСШ-1 (Хмельницький)

ДЮСШ імені Лагутіна (Запоріжжя)

КСЛІ (Київ)

ТНУ-ЦСКА  (Київ)

Турнір пройде за схемою зїзних турів. Всього їх буде чотири. 1-й тур пройде в Києві (група А) та Харкові (група В). 2-й тур – наприкінці грудня – прийматиме столиця, куди на три дні з’їдуться всі шість команд ліги. Всього кожна з команд чемпіонату проведе за сезон по 10 матчів. Турнір завершиться 15 березня.

Розклад чемпіонату України серед команд Першої Ліги

Група А. 1-й тур. Харків (29 листопада – 1 грудня)

Матчі пройдуть у СК ХНПУ  (вул. Валентинівська, 2)

29 листопада. ХАРЛАЗАР-КДЮСШ-1 (Харків) – ХНУ-ДЮСШ-1 (Хмельницький). Початок – 19.30

30 листопада. ХНУ-ДЮСШ-1 (Хмельницький) – ВДПУ (Вінниця). Початок – 15.30

1 грудня. ХАРЛАЗАР-КДЮСШ-1 (Харків) – ВДПУ (Вінниця). Початок – 12.00

Група В. 1-й тур. Київ. (29 листопада – 1 грудня)

Матчі пройдуть у залі КСЛІ (вул. Героїв Севастополя, 37)

29 листопада. ТНУ-ЦСКА  (Київ) – ДЮСШ імені Лагутіна (Запоріжжя). Початок – 17.30

30 листопада. ДЮСШ імені Лагутіна (Запоріжжя) – КСЛІ (Київ)

1 грудня. ТНУ-ЦСКА  (Київ) – КСЛІ (Київ)

Про створення харківської команди ХАРЛАЗАР-КДЮСШ-1розповів її головний тренер Юрій Андрусенко, який також є директором і викладачем КДЮСШ-1. Юрій є вихованцем СДЮШОР міста Зіньків, надалі навчався у Харкові, де з 2012 року працює гандбольним тренером – спочатку з у КДЮСШ-3, а потім у КДЮСШ-1 директором якої він став у вересні 2017 року.

Юрій Андрусенко, головний тренер команди ХАРЛАЗАР-КДЮСШ-1 (Харків), директор харківської КДЮСШ-1:

«Відділення гандболу хлопців у КДЮСШ-1 ми відкрили у 2018-му році. Чесно кажучи, домогтись відповідного дозволу було нелегко – довелось багато ходити по кабінетах, виконати чимало паперової роботи із документами, заявами. Нам дуже допомогла в цьому Харківська федерація гандболу.  

Тепер ми заявились у Першу Лігу. Команда з Харкова зіграє в чемпіонаті вперше з сезону 2008-2009, коли у національній першості брала участь ШВСМ-Харків. Заразу у місті гандбол є в двох спортивних школах – КДЮСШ-3, де займаються дівчата та КДЮСШ-1, яка має відділення хлопців. Ідея створити команду виникла вже давно, але втілити її в життя, звісно, не легко. Зараз, гадаю, слушний момент, щоб нагадати про себе. Наша молодь підросла і має спробувати себе на цьому рівні. Команда складена зі студентів 2-го та 3-го курсів, а також школярів випускного класу нашої КДЮСШ. У Першій Лізі немає стартових внесків і не так багато виїздів, що також стало аргументом для нас, що заявитись у чемпіонат.

Гадаю, серед фаворитів чемпіонату буде Вінницький ВДПУ. Це сторожил чемпіонату, який багато разів був у призах. Ми теж сподіваємось поборотись за медалі. Готуємось серйозно. Такої підготовки у нас ще ніколи не було. Сподіваюсь завдяки виступам у чемпіонаті ми звернемо увагу на себе і в Харкові, знайдуться спонсори, які б могли допомогти нам».  

Нагадаємо, що в минулому сезоні золото першої Ліги виграв БВУФК

Чемпіонат України 2018/2019. Перша Ліга. Підсумковий залік

1. БВУФК (Бровари)

2. ВДПУ (Вінниця)

3. КСЛІ (Київ)

4. Одеська область

https://handball.net.ua/ukr/startue-persha-liga-vpershe-za-bagato-rokiv-u-chempionati-zigrae-komanda-z-harkova/?fbclid=IwAR2OAh3oJkS6MZ8CLU9Asaon7Z3CVQgEHVLh9BRboB5pNas6nh4lN8V5U9o

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.